Året der gik 2018…

Helt traditionelt vil jeg lige bruge Nytårsdag til at dvæle lidt ved året, som vi nu har forladt!

2018 blev året hvor vi først og fremmest havde en helt fantastisk sommer, til forskel fra sidste år – Lang og varm! Derudover er der ikke sket de store udsving i min tilværelse – Der har været enkelt top- og lavpunkter, men generelt har det været på det jævne!

Arbejdet bliver stadig udført i Thisted, hvor der dog langsomt dukker flere og flere spændende opgaver og udfordringer op!

Sebbersund er også stadig byen, hvor jeg nyder min fritid – Og freden, roen og naturen herude, kan jeg vist bare ikke få nok af! Jeg er dog blevet alene herude sammen med katten Cæsar, da både Isabella og Alexander har flyttet residensen til Aalborg og ser ud til at trives der!

Til slut vil jeg takke bekendte, venner og familie for alle de gode stunder vi har haft i 2018 og ønske alle et rigtigt godt nytår!